ROIS CONSULT AVIZE

AVIZE

 

AVIZE DE FUNCTIONARE

Prin declaratia depusa la Registrul Comertului, se declara pe propria raspundere ca activitatea/activitatile declarate indeplinesc conditiile legale de functionare. Aceasta declaratie nu este indeajuns, de aceea expertii nostrii va sfatuieste ca sa faceti demersuri la fiecare institutie in parte, pentru a va solicita Avizul de functionare sau o Negatie.

AVIZ  ANMDMR ( DISPOZITIVE MEDICALE)

Acest aviz se emite pentru activitatea de import, export, distribuire si comercializare pe teritoriul Romaniei a dispozitivelor medicale.

Lista dispozitivelor medicale o gasiti aici https://www.anm.ro/dispozitive-medicale/regulamentele-europene-privind-dispozitivele-medicale/

AVIZUL DE MEDIU

Avizului de Mediu confirma integrarea aspectelor privind protectia mediului in planul sau programul supus adoptarii care pot avea efecte semnificative asupra mediului.
Avizul de Mediu este valabil pe toata perioada punerii in aplicare a planului sau programului.
Procedura privind demersurile si obtinerea Avizului de mediu va fi efectuata de catre echipa noastra.
In cazul in care activitatea desfasurata nu intra in lista activitatilor pentru care se cere Avizul de Mediu, expertii nostri vor solicita o NEGATIE.
Aceasta Negatie va fi valabila pentru activitatea declarata la ANPM si va avea efect definitiv si valabil pe toata durata desfasurarii acestei activitati.[

AVIZUL ISU

Avizul ISU pentru prevenire si stingere a incendiilor, in practica se cere in general in Certificatul de Urbanism.
Demersurile pentru eliberarea si obtinerea Avizului ISU se va face de catre expertii nostri.
Valabitatea Avizului ISU este pe toata perioada Certificatului de Urbanism.

AVIZUL DSP

Pentru obtinerea Avizului DSP se fac demersuri de catre echipa noastra la Directia de Sanatate Publica.
In cazul in care activitatea pe care o desfasurati nu este supusa Autorizarii, se cere Avizul DSP.
Directia de sanatate publica pune la dispozitia agentului economic si asistenta de sanatate publica in cazul in care amenajarea spatiului sa fie conform cu normele cerute de lege. Dupa aceea se depune dosarul pentru obtinerea Avizului DSP.

Rois Consult | Partenerul tau

 

 

Leave a Reply