0757423061

isp.roxana@yahoo.com

Bd Iuliu Maniu nr.566-570, sector 6

Str. Pelinului nr.10, sector 3

Menu

DESPRE NOI

Cine suntem noi?

Suntem o echipa formata din juristi, avocati, arhitecti, experti pe diferite domenii, pentru a veni in ajutorul clientilor nostri cu privire la obtinerea Autorizatiilor, Avizelor si Licentelor de functionare pentru domenii diferite de activitate.

Echipa noastra este formata din specialisti atestati profesional pentru a facilita clientului nostru obtinerea tuturor Autorizatiilor, Avizelor, Licentelor de functionare, pentru activitatea pe care doreste sa o desfasoare.

Datorita numarului mare de solicitari din partea clientilor nostri, va punem la dispozitie si urmatoarele servicii: inregistrarea societatilor, inregistrarea marcilor la OSIM si inregistrarea ONG-urilor.

Cu ce ne ocupam?

Doriti sa obtineti Autorizatii, Avize si Licente pentru activitatile pe care le doriti sa le desfasurati? Echipa noastra dispune de o larga gama de colaboratori de la juristi, avocati, experti in domenile de interes, arhitecti, pentru a va ajuta in obtinerea cu rapiditate si usurinta a Autorizatiilor, Avizelor si Licentelor de functionare pentru domeniul dumneavoastra de activitate.

Va oferim consultant de specialitate pentru fiecare domeniu de activitate in parte.
Prioritatea noastra fiind sa facilitam demersurile pentru obtinerea Autorizatiilor, Avizelor, Licentelor de functionare, in beneficiul clientului nostru.

Datorita numarlui mare de solicitari din partea clientilor nostri, va punem la dispozitie si urmatoarele servicii: inregistrarea societatilor, inregistrarea marcilor la OSIM, inregistrarea ONG-urilor.

Oferim

Consultanta de specialitate
Facilizarea demersurilor in obtinerea autorizatiilor, avizelor, licentelor de functionare, inregistrarea marcilor la OSIM, inregistrarea societatilor, inregistrarea ONG-urilor
Echipa de experti in diverse domenii de interes
Determinare, dinamism, profesionalism

Orice consultanta este tratata cu maxima seriozitate si confidentialitate.

ROIS Consult | Partenerul tau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *